3 Yılda 100 Temel Eser Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Kütüphane Otomasyon Programı Genel > Kütüphane Otomasyon Programı Genel
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

öğrenci listeleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tekin Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı tekin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öğrenci listeleri
    Gönderim Zamanı: 23 Jan 2009 Saat 9:45am
Excel de hazırlanan listelerin programa aktarılması için kullanılan yöntem varmış.Bu konuda bilgi verir misiniz?
Yukarı Dön
bulentyildirim Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 2
  Alıntı bulentyildirim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Feb 2009 Saat 3:42pm

Accessta db den tablolarda ogrenci tablosunu açıp aynı başlıklar altında excelde düzenlediğimiz tabloyu accessta dosya menüsünden dış veri al olarak aktarıyoruz ve işlerimizi 5 dakika içinde halletmiş oluyoruz.

Düzenleyen bulentyildirim - 07 Feb 2009 Saat 4:17pm
Karşıyaka İlköğretim Okulu
Yukarı Dön
Hasan Akbaş Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 1
  Alıntı Hasan Akbaş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Feb 2009 Saat 11:42am

öğrenci listesini kütüphane/db öğrenci bölümüne dış veri al şeklinde yükledim. Liste burada düzgün şekilde görünüyor. Ancak programı çalıştırdığım zaman öğrenci kayıt bölümünde öğrencilerin listesini göremiyorum. lütfen bana yardımcı olurmusunuz

HAKBAS
Yukarı Dön
bulentyildirim Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 2
  Alıntı bulentyildirim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Feb 2009 Saat 12:23pm
Değerli Hocam
Bu işlemden sonra bakım yapman gerek. localhost/kutuphane yazdıktan sonra. Eğer yinede olmazsa db dosyası ve öğrenci listelerini maille gönderirseniz hazırlar size tekrar gönderirim.
mailim  bulentyildirim19@hotmail.com
Karşıyaka İlköğretim Okulu
Yukarı Dön
müdürüm Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 3
  Alıntı müdürüm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Apr 2009 Saat 12:23pm

Programa ilk girişte veri tabanı bakımı yaparsanız probleminiz çözülebilir.

Yukarı Dön
sinanabi Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 1
  Alıntı sinanabi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Feb 2010 Saat 10:23am
kütüphane sitesi açılmıyor ne yapmamız gerekiyor bir fikrimiz yok bize bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0,063 Saniyede Yüklendi.