![]() |
kurulum tamam ama bağlanamıyoruz |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |||||
HAKLY
Newbie
Kayıt Tarihi: 06 Jan 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: kurulum tamam ama bağlanamıyoruzGönderim Zamanı: 06 Jan 2009 Saat 3:17pm |
||||
|
kullanıcı adı ve şifre bölümü geliyor fakat bağlantı sağlayamıyoruz fotoğraftaki bölümden ileriye gidemiyoruz.
http://img381.imageshack.us/my.php?image=saimbeymz5.jpg
![]() Düzenleyen musadivarci - 07 Jan 2009 Saat 3:18pm |
|||||
![]() |
|||||
musadivarci
Admin Group
Kayıt Tarihi: 31 Dec 2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Jan 2009 Saat 10:22am |
||||
|
Merhabalar,
Belirtmiş olduğunuz sorun ISS 'in güvenlik uygulamalarından Doğrulama Yöntemleri ayarlarından kaynaklanmaktadır.(Authentication Methods) Kütüphane programında local güvenlik sıkıntımız olmadığından bu doğrulamayı kapatmamız çalışmayı engellemeyecektir. Extra : Sorulan kullanıcı adını ve şifreyi yazarsanız da çalışacaktır. Öncelikle IIS programını açalım. (Denetim Masası>Yönetimsel Araçlar>ISS ya da Çalıştır >i netmgr ). Açılan IIS penceresinde sol menüden Web Siteleri> Varsayılan Web Siteleri kısmına ulaşıp "Varsayılan Web Siteleri " üzerinden sağ tık yapıp özellikler diyoruz. Açılan yeni pencerede üst menüden Dizin Güvenliğine tıklıyoruz.Yeni alanda "DÜZENLE " butonuna tıklıyoruz. Açılan özeliklerden öncelikle "Anonim Erişim" (allow anonymous access) alanını seçili hale getiriyoruz. Buradaki kullanıcı adı otomatik olarak "IUSR_MakinaAdiniz" olacak. Son olarakta en alta yer alan "Tümleşik Windows Kimlik Doğrulaması " alanını seçili hale getiriyoruz. Tüm pencerelerden "tamam/uygula " ile çıkıyoruz. Sorunsuz olarak çalışması gerekir. Kolay gelsin. ![]() Düzenleyen musadivarci - 07 Jan 2009 Saat 10:33am |
|||||
![]() |
|||||
osman105
Newbie
Kayıt Tarihi: 13 Jan 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Jan 2009 Saat 4:41pm |
||||
|
hocam yine çalışmıyor |
|||||
![]() |
|||||
faze
Newbie
Kayıt Tarihi: 23 Jan 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Jan 2009 Saat 11:16am |
||||
|
kullanıcı adı ve şifre girilmesinde sonra çalışmasının yukarıda açıklananlardan başka sebepleri olabilir mi? Teşekkürler
|
|||||
![]() |
|||||
faze
Newbie
Kayıt Tarihi: 23 Jan 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Jan 2009 Saat 11:18am |
||||
|
Pardon yukarıdaki mesajı hatlı yazmışım
kullanıcı adı ve şifre girilmesinde sonra çalışmamasının yukarıda açıklananlardan başka sebepleri olabilir mi
|
|||||
![]() |
|||||
ilknur_bote2005
Newbie
Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: BOĞAZKALE Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Mar 2009 Saat 1:45pm |
||||
|
Yukarıdaki ayarları denedim, kütüphane programının kullanıcı adı ve şifre kısmı geliyor ama giriş yapamıyoruz.
Acilen yardımlarınızı bekliyoruz.. Düzenleyen ilknur_bote2005 - 27 Mar 2009 Saat 2:15pm |
|||||
|
BİTEFÖ
MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU BOĞAZKALE / ÇORUM |
|||||
![]() |
|||||
musadivarci
Admin Group
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2009 Saat 8:58am |
||||
|
@ilknur_bote2005
Almış olduğunuz hatayı ya da hata kodunu belirtir misiniz? Mesajlarımızda lütfen hata sayfaları hakkında bilgi veriniz. Düzenleyen musadivarci - 30 Mar 2009 Saat 9:00am |
|||||
|
Musa DİVARCI
İl Eğt.Bil.Tek.For. www.musadivarci.com |
|||||
![]() |
|||||
ilknur_bote2005
Newbie
Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: BOĞAZKALE Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2009 Saat 10:45am |
||||
|
Varsayılan kullanıcı adı ve şifre olan "kitap" yazıyoruz,
karşımıza alttaki ekran geliyor;
|
|||||
|
BİTEFÖ
|||||
![]() |
|||||
musadivarci
Admin Group
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Apr 2009 Saat 1:15pm |
||||
|
Kütüphane programının kullandığı access veritabanına yazma izni ve/veya
yetkisi verilmemiş.Bununla ilgili yanılmıyorsam kurulum videolarında
bilgi olacak.
Aksi halde yazılı olarak tarif edebilirim. Kolay gelsin. |
|||||
|
Musa DİVARCI
İl Eğt.Bil.Tek.For. www.musadivarci.com |
|||||
![]() |
|||||
ilknur_bote2005
Newbie
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Apr 2009 Saat 11:48am |
||||
|
Yazma iznini kütüphane klasörüne vermiştim, şimdi db klasörüne de verdim, farklı bilgisayarlarda da denediğim halde malesef aynı problem hala devam ediyor..
|
|||||
|
BİTEFÖ
|||||
![]() |
|||||
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |