![]() |
kurulum tamam ama bağlanamıyoruz |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
mkzu
Newbie
Kayıt Tarihi: 31 Mar 2009 Konum: öğretmen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Apr 2009 Saat 9:15pm |
|
hocam problem genellikle şundan kaynaklanıyor bende yaşadım aynı problemleri bunları aşmak için şunları yaptım birincisi bilgisayarınızı yeniden formatlayın. ikincisi wwwroot içindekine paylaşım olarak belirtin videodaki gibi üçüncüsü sakın güncelleştirmelerde explorer 7 yi yüklemeyin. Problem explorer 7 den kaynaklanıyor ben sıfırdan kurduktan sonra bilgisayarı açtım programı ama ne zaman explorer 7 yükledim sorun çıktı bence bi deneyin farklı bi harddiskte. xp mümkünse professional olsun haberlerinizi bekliyorum :)
|
|
![]() |
|
musadivarci
Admin Group
Kayıt Tarihi: 31 Dec 2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Apr 2009 Saat 9:49am |
|
@mkzu
-Bilgisayarı formatlamanız uygun bir çözüm değildir.(Format geri dönüşü mümkün olmayan sistem hatalarında tercih edilir.)
- Tarayıcı sürümünün ve markasının bu programcık için önemi yok. (ie6-ie7-ie8/firefox/opera/safari vs.)
- Mümkünse XP nin Pro versiyonu olsun demişsiniz ki zaten IIS desteği XPnin Pro versiyonunda var.XP HOME larda bu destek yok.Bir kaç register ayarı ile yapılabiliyor ama runtime çalışmalarında hata veriyor.
Yazma iznini doğru verdiğinizi düşünüyorsanız,aktif kullanıcı izinlerinde (User Permission) yetkilendirme yapılmamış olabilir.Daha önce yazmış olduğum http://www.3yilda100temeleser.com/forum/forum_posts.asp?TID=1 cevapta bununla ilgili anlatım mevcut. Basit dosya paylaşımını kaldırdıktan sonra kütüphane klasörüne sağ tık yapıp güvenlik sekmesinden mevcut kullanıcılara yetki veriniz.
musadivarci@hotmail.com (msn) Düzenleyen musadivarci - 24 Apr 2009 Saat 9:57am |
|
|
Musa DİVARCI
İl Eğt.Bil.Tek.For. www.musadivarci.com |
|
![]() |
|
mkzu
Newbie
Kayıt Tarihi: 31 Mar 2009 Konum: öğretmen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Apr 2009 Saat 9:12am |
|
@musadivarci -bilgisayarı sıfırdan kurmak genel bi çözümdür. Hiç yoktan sıfırdan ayar yapılmış oluyor.
-tarayıcı sürümü gerçekten fark ediyor çünkü benim denediğim ie6 dışındaki bütün tarayıcılarda sizin istediğiniz şeylerin hepsini yapdığım halde kullanıcı ve şifresi sorunu çıkarmıştır.evimdeki bilgisayarda dahil olmak üzere. Videoları izledim bi çözüm çıkmadı enson bu şekilde çözüm buldum ve gayette güzel oldu. Sorun yaşayan başka arkadaşlarda bu yöntem ile ancak çalıştırabildiler.
|
|
![]() |
|
mkzu
Newbie
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Apr 2009 Saat 10:58pm |
|
@musadivarci
hocam mümkünse şu sizin yaptığınız ayarları ie 7 ve diğer tarayıcılarda çalışmasını ayarlarını tam bir şekilde anlatan video yapın öğrenelim çünkü bi yerde hata var hala çözmüş değilim
|
|
![]() |
|
carpediem
Newbie
Kayıt Tarihi: 25 Jun 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Jun 2010 Saat 5:30pm |
|
merhabalar musa hocam. forumda ki gelişmeleri okudum ama sorun devam ediyor. şifre ekranına gerekli şifreyi ve kullancı adını girdikten sonra iç sunucu hatasıyla karşılaşıyorum.
yardımcı olursanız sevinirim. aldığım hatayı aktarıyorum.
Microsoft JET Database Engine hata '80004005'
Belirtilmemiþ hata /kutuphane/default.asp, satır 82 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |